4 port
Jag har alltid gjort tsatsiki med turkiskyoghurt förr, men nu är det för mycket kalorier i, därför görs den på lättkvarg. Smakar ändå precis lika dant.
Ingredienser:
2 burkar lättkvarg
½ gurka
3 st vitlöksklyftor
Gör så här:
Riv gurkan, press ur vattnet.
Lägg kvargen i en skål och blanda runt med gurkan.
Pressa vitlök över och rör runt.
Låt stå i kylen minst en halv timme innan servering.
Passar till kött, kyckling, på rostat bröd etc.
Jag har alltid gjort tsatsiki med turkiskyoghurt förr, men nu är det för mycket kalorier i, därför görs den på lättkvarg. Smakar ändå precis lika dant.
Ingredienser:
2 burkar lättkvarg
½ gurka
3 st vitlöksklyftor
Gör så här:
Riv gurkan, press ur vattnet.
Lägg kvargen i en skål och blanda runt med gurkan.
Pressa vitlök över och rör runt.
Låt stå i kylen minst en halv timme innan servering.
Passar till kött, kyckling, på rostat bröd etc.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar