4 port
Ingredienser:
4 port matkorn
400g kyckling innerfilé (alt vanlig kycklingfilé)
1 burk kokosmjölk
2 tsk sambal oelek
5 cm purjolök
1 st vitlöksklyfta
1 krm chilipulver
Salt & peppar
Gör så här:
Koka matkornet enligt förpackningen.
Skär kycklingen i mindre bitar. Bryn i lite olja på högvärme.
Pressa ner vitlöken, tillsätta chilipulver, salt och peppar. Sänk till medelvärme.
Häll över kokosmjölken och låt puttra ihop.
Hacka purjolöken och tillsätt i grytan.
Servera med ett gott bröd och matkorn.
Ingredienser:
4 port matkorn
400g kyckling innerfilé (alt vanlig kycklingfilé)
1 burk kokosmjölk
2 tsk sambal oelek
5 cm purjolök
1 st vitlöksklyfta
1 krm chilipulver
Salt & peppar
Gör så här:
Koka matkornet enligt förpackningen.
Skär kycklingen i mindre bitar. Bryn i lite olja på högvärme.
Pressa ner vitlöken, tillsätta chilipulver, salt och peppar. Sänk till medelvärme.
Häll över kokosmjölken och låt puttra ihop.
Hacka purjolöken och tillsätt i grytan.
Servera med ett gott bröd och matkorn.
tjaa vad duktig du är sara,ser verkligen got ut ses på jobbet:))))
SvaraRadera