2 personer
1 st gelatinblad
75 g mörkchoklad 70%
1 dl frysta jordgubbar (som har fått tina)
Gör så här:
Lägg gelatin bladet i kallvatten, i minst 5 min.
Koka upp grädde och socker.
Hacka chokladen och tillsätt i gräddblandningen. Rör om tills allt är smält.
Krama ur gelatinbladet. Ta av kastrullen ifrån plattan och lägg i gelatinbladet. Rör så att de löser sig.
Häll upp i portionsglas, låt stela i kylen några timmar.
Innan servering, mosa jordgubbarna grovt. Lägg på pannacottan.
Servera och njut till en kopp kaffe!
Ingredienser:
1,5 dl vispgrädde
0,25 dl socker1 st gelatinblad
75 g mörkchoklad 70%
1 dl frysta jordgubbar (som har fått tina)
Gör så här:
Lägg gelatin bladet i kallvatten, i minst 5 min.
Koka upp grädde och socker.
Hacka chokladen och tillsätt i gräddblandningen. Rör om tills allt är smält.
Krama ur gelatinbladet. Ta av kastrullen ifrån plattan och lägg i gelatinbladet. Rör så att de löser sig.
Häll upp i portionsglas, låt stela i kylen några timmar.
Innan servering, mosa jordgubbarna grovt. Lägg på pannacottan.
Servera och njut till en kopp kaffe!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar