10-12 port
Ingredienser:
300 g mandelmassa
3 ägg
1/2 dl vetemjöl
Fyllning:
1 dl Kelda vaniljsås
1 1/2 dl Kesella kvarg vanilj
1 liter färska blandade bär
Gör så här:
- Sätt ugnen på 175°.
- Riv mandelmassan och vispa i ägg och mjöl.
- Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter.
- Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.
- Låt kakan kallna.
- Vispa vaniljsåsen och rör i kvarg.
- Bred ut fyllningen över kakan.
- Garnera med bär.
- Ställ in i kyl innan servering, annars rinner gärna vaniljen av.
Per bit
195 kcal
Protein 6g
Kolhydrat 21g
Fett 9g
Källa: Arla
195 kcal
Protein 6g
Kolhydrat 21g
Fett 9g
Källa: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar