4 port
30 min
Ingredienser
400 g kolja eller torskfilé1 msk potatismjöl
2 st äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
3 msk sweet chilisås
2 msk dijonsenap
1 burk konserverad krabba à 170 g
2 salladslökar
Gör så här:
Finfördela fisken i en matberedare.
Tillsätt potatismjöl, äggvitor, salt, vitpeppar, sweet chilisås och dijonsenap. Mixa ihop till en färs.
Häll av krabbköttet, kram ur det försiktigt. Skölj och strimla salladslöken fint. Blanda ner krabba och salladslök i färsen.
forma till biffar och stek i olja 3-4 min på varje sida, på medelvärme.
Servera med citronklyftor, kall fisksås, sallad och bröd.
Vill man ha det mer mättande servera med ris eller potatis.
Tillsätt potatismjöl, äggvitor, salt, vitpeppar, sweet chilisås och dijonsenap. Mixa ihop till en färs.
Häll av krabbköttet, kram ur det försiktigt. Skölj och strimla salladslöken fint. Blanda ner krabba och salladslök i färsen.
forma till biffar och stek i olja 3-4 min på varje sida, på medelvärme.
Servera med citronklyftor, kall fisksås, sallad och bröd.
Vill man ha det mer mättande servera med ris eller potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar