Ugn 200 grader C.
6 port.
Ingredienser:
Purjoris | ||
7 dl | ||
1 st | ||
Sås | ||
5 dl | ||
3 msk | ||
1 tsk |
1 tsk | ||
0,5 dl | ||
Skinka | ||
500 gram |
Tillagning
Sätt ugnen på 200 grader C.
Koka riset efter anvisningar på förpackningen (jag använde mig av 10 min ris.
Skiva purjolöken i ringar som får koka ihop med riset.
Fyll en ugnssäker form med riset. Låt svala av lite.
Ta sedan skinkskivorna och fyll med lite av riset, rulla ihop och lägg sedan tillbaka i formen.
Blanda ihop alla ingredienser till såsen, utom osten. Häll sedan över skinkrullarna. Strö över den rivna osten.
Låt stå i mitten av ugnen tills osten fått fin färg och de bubblar lite.
Servera en god sallad till.
Koka riset efter anvisningar på förpackningen (jag använde mig av 10 min ris.
Skiva purjolöken i ringar som får koka ihop med riset.
Fyll en ugnssäker form med riset. Låt svala av lite.
Ta sedan skinkskivorna och fyll med lite av riset, rulla ihop och lägg sedan tillbaka i formen.
Blanda ihop alla ingredienser till såsen, utom osten. Häll sedan över skinkrullarna. Strö över den rivna osten.
Låt stå i mitten av ugnen tills osten fått fin färg och de bubblar lite.
Servera en god sallad till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar