torsdag 24 januari 2013

Blåbär och kokoskaka



Blåbär & Kokoskaka!
Bild och recept http://www.tasty-health.se/

2dl (75g) havregryn malt till ett mjöl
0,5 dl kokosmjöl
1 skopa Whey vanilj
4 msk riven kokos
3 msk stevia strö
1 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
2 äggvitor
1,25 dl lättkesella
2,5 dl valfri mjölk
1,25 dl blåbär

Gör så här :
1. Sätt ugnen på 175 C.
2. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Ha i de blöta, utom blåbären och rör om ordentligt. Vänd sedan försiktigt i blåbären.
3. Häll smeten i en brödform som du klätt med bakplåtspapper. Ställ in i ugnen och grädda i ca 25-30 minuter eller tills den känns fast i mitten.
4. Ta ut och låt svalna. Går bra att frysa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar