fredag 3 februari 2012

Crab cakes


4 port
30 min

Ingredienser

400 g kolja eller torskfilé
1 msk potatismjöl
2 st äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
3 msk sweet chilisås
2 msk dijonsenap
1 burk konserverad krabba à 170 g
2 salladslökar

Gör så här:

Finfördela fisken i en matberedare.
Tillsätt potatismjöl, äggvitor, salt, vitpeppar, sweet chilisås och dijonsenap. Mixa ihop till en färs.
Häll av krabbköttet, kram ur det försiktigt. Skölj och strimla salladslöken fint. Blanda ner krabba och salladslök i färsen.
forma till biffar och stek i olja 3-4 min på varje sida, på medelvärme.
Servera med citronklyftor, kall fisksås, sallad och bröd.
Vill man ha det mer mättande servera med ris eller potatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar