1 port
215 kcal
Ingredienser:
85g kycklingfilé
3 ganska så tunna skivor mozzarella
100g blandad sallad med gurka och tomat
1 msk inlagd Paprika Sallad utan lag
4 st persiljeblad
4 st basilika blad
Salt och peppar
Cocosolja till stekning
Gör så här:
Krydda kycklingfilén med valfri kryddning, jag hade lite curry, grillkrydda och ½ pressad vitlök.
Stek på högvärme i lite cocosolja tills den fått färg, sänk värmen och låt den bli genomstekt.
Ta av ifrån plattan och låt svalna, skär i bitar.
Skölj salladen och lägg i botten på en tallrik, tillsätt skivad tomat och gurka. Klipp över persilja och basilika, salta och peppra lite.
Skiva mozzarellan i mindre bitar lägg på salladen avsluta med kycklingbitarna.
Drick minst två stora glas vatten efteråt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar