måndag 5 augusti 2013

Sommarmat, 5:2 diet


1 port
215 kcal

Ingredienser:

85g kycklingfilé
3 ganska så tunna skivor mozzarella
100g blandad sallad med gurka och tomat
1 msk inlagd Paprika Sallad utan lag
4 st persiljeblad
4 st basilika blad

Salt och peppar
Cocosolja till stekning

Gör så här:

Krydda kycklingfilén med valfri kryddning, jag hade lite curry, grillkrydda och ½ pressad vitlök.
Stek på högvärme i lite cocosolja tills den fått färg, sänk värmen och låt den bli genomstekt.
Ta av ifrån plattan och låt svalna, skär i bitar.

Skölj salladen och lägg i botten på en tallrik, tillsätt skivad tomat och gurka. Klipp över persilja och basilika, salta och peppra lite.
Skiva mozzarellan i mindre bitar lägg på salladen avsluta med kycklingbitarna.

Drick minst två stora glas vatten efteråt.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar