söndag 8 juli 2012

Köttfärs och makaroni "ihopsläng"


2 port

Ingredienser:

250 g tinad köttfärs
1,5 dl grädde
½ röd paprika
5 msk ketchup
½ tsk svartpeppar
1 tsk torkad persilja
1 krm salt
½ tsk paprikapulver
1 tsk grillkrydda

2 port snabbmakaroner

Gör så här:


Bryn köttfärsen. Skär undertiden paprikan i tunna strimlor.
Tillsätt i köttfärsen.
Koka upp pastavattnet och i med pastan.
När köttfärsen fått färg häll på grädden och ketchup, och i med alla kryddor. Rör om. Låt puttra på svag värme tills makaronerna är klara.

Skiva lite ost över.
Lunchen/middagen är serverad på ett kick! (20-30 min)

2 kommentarer:

  1. Men så himla roligt! =) Kul att jag kunde bidra genom bloggen! Det är verkligen toppen att plocka sina egna jordgubbar; de smakar bäst, det är billigt och de håller sig bättre än de man köper.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de var många år sedan jag var på en självplock, de stängde tyvärr igen... Men nu ska här plockas någon dag!

      Radera