4,8 g kolhydrater per port.
4 port.
10 min + 3h i frys
Ingredienser:
Gör så här:
Lägg gelatinbladet i kallt vatten ungefär 5 minuter.
4 port.
10 min + 3h i frys
Ingredienser:
1 st gelatinblad
1,5 msk sötströ
20 g mörk choklad 80%
1,5 dl grädde
0,2 tsk vaniljpulver
Gör så här:
Lägg gelatinbladet i kallt vatten ungefär 5 minuter.
Koka upp grädde, vaniljpulver och sötning under omrörning. Tillsätt chokladen i mindre bitar och rör ihop till den har smält.
Krama ur gelatinbladet, ta av kastrullen från plattan. Rör ner gelatinet tills det löst sig. Häll upp i formar.
Krama ur gelatinbladet, ta av kastrullen från plattan. Rör ner gelatinet tills det löst sig. Häll upp i formar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar